Učesnici prvenstva u Baru / -FOTO: SSSCG
26/05/2024 u 10:01 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Akademija i Čačak šampioni Studentskog prvenstva u odbojci na pijesku

U Baru je na šestom Studentskom prvenstvu Crne Gore u odbojci na pijesku nastupilo ukupno 12 ekipa - po šest u muškoj i ženskoj konkurenciji

U Baru je, u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore, uz podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore i Hotela Princes, održano šesto Studentsko prvenstvo Crne Gore u odbojci na pijesku.

Učešće je uzelo ukupno 12 ekipa - po šest u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Tim Akademija za koju su nastupale Anja Popović sa Ekonomskog fakulteta i Majda Čakar sa PMF-a trijumfovala je u finalu protiv ekipe Morača za koju su nastupale Tamara Jašović sa ETF-a i Anastasija Krgović sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, rezultatom 2:1 u setovima i to nakon preokreta. Treće mjesto pripalo je ekipi UDG za koju su nastupale Teodora Stanković sa UDG-a i Nevena Brajković sa Univerziteta Mediteran koja je slavila protiv ekipe Ekonomski za koju su nastupale studentkinje Ekonomskog fakulteta Sara Globarević i Andrea Radulović.

Zanimljivo je bilo i u muškoj konkurenciji, a titula najboljih pripala je ekipi Čačak za koju su nastupali studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića Vladan Stojanović i Jakov Vukčević. Oni su u finalu slavili protiv kolega sa svog fakulteta, Filipa Čupića i Miloša Vukčevića koji su nastupali za ekipu Republika Zabjelo, rezultatom 2:0 u setovima. Treće mjesto pripalo je ekipi Studentski dom NK za koju su nastupali Čedomir Vujačić sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Jovan Pejović sa Filološkog fakulteta, koja je slavila protiv ekipe Galeb, za koju su nastupali studenti Pravnog fakulteta Filip Milić i Vukašin Cimbaljević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 21:05