Bojana Popović / -FOTO: IHF
14/04/2024 u 18:06 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bojana Popović najavila odlazak sa klupe

Želi da se posveti klupskim obavezama

Cilj nije ostvaren. Želja i motiv nisu bili sporni, ali ženska rukometna reprezentacija Crne Gore nije imala kvalitet da u Ulmu izbori kartu za Pariz. Mučila se i protiv Paragvaja, bila nemoćna protiv Njemačke, a u ovom trenutku što je i pokazala u meču odluke bolja je bila Slovenija.

Bojana Popović je sa Crnom Gorom osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu prije dvije godine, a danas je sa suzama u očima najavila odlazak sa klupe.

-  Ja sam bila na dvije strane tri-četiri godine. To je za jednu ženu previše. Sada ću dobro da razmislim šta dalje. Moj plan je bio i da smo prošli na Olimpijske igre da napustim. Želim više da se posvetim Budućnosti. Bilo je kritika, ali svima hvala - rekla je Bojana.

Žal ostaje, ali...

- Ponosna sam na ove djevojke na saradnji u prethodnih nekoliko godina. Mislim da se nismo izborili sa težinom utakmice. Volja i želja je tu, ali nam je nedostajao mir - objasnila je Bojana.

Priznala je Bojana da je Slovenija bila bolja.

- Imali smo vrhunsku ekipu protiv nas, koju predvodi Ana Gros. Dobro su se razigrale. Teško je igrati, nemamo šut spolja i onda svaka šansa mora da se stvara. Slovenija trenutno ima bolje bekove, koji mogu da pogađaju spolja - istakla je Popović, koja vjeruje da je pred ovom generacijom ipak lijepa budućnost. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:30