Filip Borozan / -RK LOVćEN
27/11/2023 u 21:47 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Cetinjani će pokušati da iznenade Elverum

Trener Pero Milošević najavio borbu svoje ekipe, dok mladi golman Filip Borozan smatra da Lovćen ima šta da traži

Posljednju priliku da osvoje bodove u Evropskoj ligi, jer u Njemačkoj protiv Flensburga realno nemaju šta traže rukometaši Lovćena imaće sjutra protiv norveškog Elveruma u "Bemaks areni".

Prvi duel u Norveškoj pripao je Eleverumu (37:25) koji je i ovog puta veliki favorit, ali trener Lovćena Pero Milošević obećava borbu njegove ekipe.

- Pred našim navijačima očekujem maksimum od ekipe. Prva utakmice protiv Flensburga donijela nam je fantastično prvo poluvrijeme koje je prevazišlo naša očekivanja. Zatim smo protiv Kadetena odigrali odlično čitav meč ovdje, a posustali smo u posljednja tri, četiri minuta gdje smo zaslužili minimum neriješen ishod. Sada dolazi Elverum posle dvije izvrsne utakmice koje su odigrali protiv Flensburga. Pred svojim navijačima su promašili napad za izjednačenje u finišu, a u Njemačkoj su doživjeli poraz od tri razlike što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Dobro su pokriveni na svim pozicijama, a ono što mi možemo da obećamo da ćemo se boriti i dati sve od sebe pa ćemo na kraju vidjeti za šta će nam to biti dovoljno - rekao je Milošević.

Golman Filip Borozan, vjeruje da će Lovćen imati šta da pokaže.

- Elverum ima velike ambicije, pokazao je da može da igra sa svima, sa Flensburgom je odlučio na jednu loptu, Dolazi po pobjedu, ali pokušaćemo da mu poremetimo planove. Smatram da pred našim navijačima i te kako imamo šta da tražimo. Nadam se da ih nećemo iznevjeriti - rekao je 23-godišnji čuvar mreže.

Utakmica u "Bemaks areni" igra se sjutra u 20 časova i 45 minuta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 06:12