Cetinjani nemoćni
05/12/2023 u 20:22 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Cetinjani nemoćni u Flensburgu

Njemački velikan slavio sa čak 23 razlike na oproštaju Cetinjana od Evropske lige (42:19)

Nije imao rezultatski značaj, ali Flensburg je bio bez milosti prema rukometašima Lovćena i u drugom ovosezonskom duelu u Evropskoj ligi - 42:19. Željeli su izabranici Pera Miloševića da se predstave u ljepšem svjetlu, ali bili su potpuno nemoćni. 

Cetinjani su tako nastup u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju za koje su dobili specijalnu pozivnicu završili na nuli, a priliku da osvoje bodove propustili su u mečevima protiv Kadetena i Elveruma u Podgorici.

Flensburg je još jednom pokazao da je druga dimenzija za Cetinjane, vratio se na trijumfalni put nakon iznenađujućeg poraza u Šafhauzenu i biće među najozbiljnijim kandidatima za osvajanje trofeja.

Flensburg su do petog trijumfa predvodili August Pedersen sa 13 pogodaka, dok su po šest dodali Johanes Gola, Blaž Blagotinšek i Orn Einarson. Kod Lovćena sa sedam pogodaka najefikasniji je bio Bogdan Petričević, dok su po tri postigli Luka Vujović i Milorad Bakić. 

Cetinjanima je ovo bilja posljednja zvanična utakmica do februara, pošto su prvu polusezonu u SBbet ligi završili s maksimalnim učinkom, dok su slobodni u osmini finala Kupa Crne Gore.

 

Milošević nakon tri minuta Borozana poslao na klupu

Nakon samo tri minuta i vođstva Flensburga 3:0, trener Pero Milošević uzeo je tajm-aut zbog reakcije Vuka Borozana, koji se nije vratio u odbranu već je širio ruke i tom prilikom nekog od saigrača opsovao. 

"Zašto širiš ruke i šalješ u p.... m......? Uzeo sam tajm-aut da objasnim kome. Batali" - rekao je Milošević Borozanu koji je sa Vardarom osvojio Ligu šampiona i stavio mu do znanja ko je gazda.  

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 18:59