Budućnost volej gostuje u Budvi / -FOTO: OSCG
09/11/2023 u 16:39 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Duel gradskih rivala u Igalu

Aktuelni šampion, Herceg Novi osamio se na vrhu tabele, bez izgubljenog seta a po četiri pobjede upisali su Luka Bar, Budućnost voleј i Galeb Liko Soho grup

Utakmice sedmog kola EPCG Superlige odbojkašica odigraće se u naredna dva dana. U premiјeri kola neprikosnoveni lider, Herceg Novi ugostiće sjutra od 16 časova u SC "Igalo" gradskog rivala, ekipu Albatrosa, koјa se nalazi na osmoj poziciji sa dvije pobjede i pet poraza.

Subotnji program će otvoriti susret Akademije i Rudara u Tivtu od 14.30 časova. Akademija i Rudar na istom su skoru – po dvije pobjede i četiri poraza, ali je Akademija ispred Albatrosa i Rudara na tabeli sa bodom više. Pola sata kasnije, od 15 časova Galeb Liko Soho grup, koјi јe u prošlom kolu poražen u gostima od Budućosti, dočekuje Moraču, koja je bila maksimalna protiv Akademije u prethodnoj rundi. Tim Luke Bogojevića koji bilježi sjajne rezultate i ima četiri pobjede, u ovom kolu igraće sa Mediteranom, koji je ostao na jednom trijumfu. Utakmica će se odigrati u SC "Rea" sa početkom u 18 časova. Kolo će zaključiti duel u Biјelom Polju između Jedinstva i Luke Bar u SC "Nikoljac" od 19 časova. Bjelopoljke nakon šest kola imaju dvije pobjede, a Baranke četiri.

Aktuelni šampion, Herceg Novi osamio se na vrhu tabele, bez izgubljenog seta. Po četiri pobjede upisali su Luka Bar, Budućnost voleј i Galeb Liko Soho grup, na polovičnom učinku je Morača (3-3), Jedinstvo, Akademija, Albatros i Rudar imaju dva trijumfa, dok je Mediteran na skoru 1-5.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:36