Petar Kapisoda i Anđela Jakšić Stojanović / - MPNI
01/04/2024 u 18:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jakšić Stojanović-Kapisoda: Uspješan "razvoj rukometa u vrtićima"

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović sastala se danas sa predsjednikom Rukometnog saveza Crne Gore Petrom Kapisodom i saradnicima, a tema je realizacija projekta "Razvoj rukometa u vrtićima".

Na sastanku su predstavljeni dosadašnji rezultati projekta "Razvoj rukometa u vrtićima" koji Rukometni savez Crne Gore uspješno realizuje uz podršku Evropske rukometne federacije i institucionalnu podršku Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

Predstavljeni su dosadašnji rezultati projekta, uključujući broj djece koja su uključena u aktivnosti, razvoj sportske infrastrukture u vrtićima, kao i donacija opreme vrtićima od strane Rukometnog saveza Crne Gore, navode iz MPNI.

- U prvoj godini realizacije projekat "Razvoj rukometa u vrtićima" se uspješno sprovodi u Podgorici, Nikšiću i Cetinju - navode iz ministarstva.

Tokom sastanka istaknuta je važnost kontinuirane podrške svih relevantnih institucija za dalji napredak ovog projekta.

- Angažovanje i posvećenost unapređenju rukometa među najmlađima u Crnoj Gori predstavlja korak naprijed u ostvarenju zajedničkog cilja - razvoja rukometa i sportske kulture u našoj zemlji - saopštili su iz MPNI.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:43