Svjetski kup za mlade / -FOTO: BK BUDVA
08/03/2023 u 14:09 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Međunarodni bokserski turnir 32. "Jadranski biser" održaće se od 13. do 19. marta u Budvi

Tradicionalnom turniru je prethodio kamp na kojem se više od 100 boksera iz Rusije, Kube, Srbije, Švedske, Albanije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore zajedno priprema za nastup

Najstarija bokserska manifestacija u Crnoj Gori - Međunarodni turnir "Jadranski biser", 32. po redu, koji će biti i Svjetski kup za mlade održaće se od 13. do 19. marta u hotelu "Splendid" u Budvi. Tradicionalnom turniru je prethodio kamp na kojem se više od 100 boksera iz Rusije, Kube, Srbije, Švedske, Albanije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore zajedno priprema za nastup. Crnu Goru će predstavljati šest boksera.

-Kroz zajednički rad i razmjenu međunarodnog iskustva najbolji bokseri iz Crne Gore, kao i prisutni treneri, imaju odličnu šansu za nadogradnju i usavršavanje. Za pet dana u Budvu pristiže još više od 20 reprezentacija željnih dokazivanja na najjačem omladinskom turniru na svijetu - 32. Jadranskom biseru, saopšteno je iz BK Budva, organizatora turnira.

Ljubitelji boksa će moći da uživaju u kvalitetnim borbama uz slobodan ulaz u hotelu Splendid ili preko ekrana TV Arena Fight i MNE Sport. Turnir će u hotelu Splendid okupiti boksere i bokserke rođene 2005. i 2006. godine u svim težinskim kategorijama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 04:32