Lovcen Flensburg, RK Lovcen, Rukometni klub Lovcen / LOVCEN FLENSBURG, RK LOVCEN, RUKOMETNI KLUB LOVCEN-LAZAR RUZIC
05/12/2023 u 21:54 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević: Loš početak, o Borozanu ću pričati znam sa kime

Trener Lovćena smatra da će iskustvo mnogo značiti mlađim igračima

Evropska priča za Cetinjane јe završena, ali uprkos teškom porazu od Flensburga trener rukometaša Lovćena Pero Milošević јe vidio i neke dobre stvari.

- Mnogo loš početak, kao da smo im davali lopte, praktično smo izgubili utakmicu u prvih 15 minuta. Ono što možemo dobro izvući jeste da smo dobili Milorada Bakića, golmani su bili dobri, to je pozitivno. Možda smo imali previše respekta, nismo stigli da napravimo faul, to su igrači sa mnogo iskustva -- kazao јe Milošević.

Mlađi igrači iskoristili su šansu.

- Planirao sam na ovom meču da dam šansu mlađima, jer su to zaslužili svojim radom i to mi je jako drago. U nastavku je bilo dobrih stvari, lijepih akcija ali bez pogotka, stignemo i u odbranu ali protiv ovakvih pivota je to veoma teško. Čestitam mojim momcima na prikazu u Evropi.

Imali su Cetinjani priliku da stiču iskustvo.

- Imamo mlade pojedince, i bitno je iskustvo. Sem dva igrača niko nije igrao na ovom nivou. Ovo će mlađima najviše značiti. Tu je i sjajna atmosfera i veličina Flensburga, ali dobili smo dosta igrača. Iskontrirali su nas i kaznili odmah na početku i tu se meč završio.

Prokomentarisao je Milošević u odluku da već na startu meča sa terena udalji Vuka Borozana.

- Vuko je žustro prigovorio saigraču, pozvao sam tajm-aut i pitao ga zašto, ali to ćemo riješiti. O tome ću kasnije pričati, znam sa kime. Umjesto njega šansu je dobio Bakić i iskoristio je - zaključio je Milošević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 02:38