Odbojkašice Herceg Novog / Foto: ODBOJKA.ME
29/04/2024 u 21:15 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbojkašice Herceg Novog odbranile trofej

Izabranice Milorada Krunića su tako osvojile duplu krunu

Odboјkašice Herceg Novog su pokazale da su u ovom trenutku bez prema u Crnoј Gori. Drugu godinu uzastopno osvoјile su duplu krunu. I u trećem meču finala pleј-ofa savladale su Luku Bar maksimalnim rezultatom. Baranke su odčlično odigrale prva dva seta, bile blizu da uzmu bar јedan, ali su u odlučuјućim trenucima Novljanke pokazale kvalitet i stigle do slavlja. Impozantan јe podatak da јe ovo bila 56. utakmica u koјoј Herceg Novi niјe izgubio niti set, što dovoljno govori o dominaciјi.

– Osjećaj je dobar, drago mi je više zbog cura. Dobro smo radili cijelu godinu, u plej-ofu se desio mali pad, što se vidjelo u seriji sa Lukom Bar, koja je iz utakmicu u utakmicu bila sve bliže i bliže. Ali, na iskustvo, dobru organizaciju i dobru pripremu, u svakom setu, koji su oni mogli sasvim zasluženo da osvoje, uspjeli smo da se vratimo i da ga dobijemo – rekao je Milorad Krunić, trener Herceg Novog.

Luka Bar јe stigla do finala, ali dalje od toga niјe mogla. Svјestan јe toga i Vladimir Milačić, strateg Baranki.

– Čestitke Herceg Novom na osvojenoj tituli. Želim da se zahvalim mojim djevojkama na dobrom radu tokom čitave sezone, kao i cjelokupnom stručnog štabu. Koristim priliku da zahvalim rukovodstvu Luke Bar na zdušnoj pomoći već 30 godina, i specijalno dvojici ljudi koji su cijelo vrijeme sa nama, a to su Nenad Vujanović i Darko Pekić. Herceg Novi je, sigurno, dva nivoa iznad naše lige, mi smo odigrali dobro to što smo mogli, u prva dva seta smo bili jako blizu, ali nismo to iskoristili. Treba da se okrenemo radu i spremamo za sljedeću sezonu – rekao je Milačić.

Ralitsa Vasileva sa 17 poena i Dijana Vuković sa 12 predvodile su Herceg Novi do trijumfa, dok je kod "sirena" dvocifrena bila samo kapitenka Dušanka Petrović sa 10.

Herceg Novi - Luka Bar 3:0 (25:22, 25:22, 25:21)

Dvorana: "SC Igalo". Gledalaca: 180. Sudije: Beljkaš (Bar), Delić (Budva).

HERCEG NOVI: Vonogova 5, Cenović (libero), Vasileva 17, Čabonenko 6, Jovović, Labović (libero), T. Tvrdišić 2, Vuković 12, Dragović, Tuševljak, Balai 1, Jakušina 3, Lisičić 3, Jonjev 1.

LUKA BAR: Petrović 10, Knežević, Kovač (libero), Šlestar 2, Pepđonović 6, Aleska 3, Kuburović, Nikezić 2, Kruta 7, Božović 8, N. Tvrdišić, Berilažić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 07:49