Nikola Vučević / -FOTO: BARINFO
29/01/2024 u 09:19 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pobjeda Čikaga nakon dva poraza

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević je ubacio 14 poena, a imao je i sedam skokova i po tri asistencije i blokade

Košarkaši Čikagasu nakon dva poraza u nizu zabilježili pobjedu na gostovanju Portland 104:96.

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević je ubacio 14 poena, a imao je i sedam skokova i po tri asistencije i blokade. Najefikasniji u Bulsima bili su Demar Derozan sa 20 poena i Kobi Vajt sa dabl-dabl učinkom -15 poena i deset asistencija. U domaćoj ekipi su se istakli Džeremi Grant sa 24 poena i Deandre Ejton sa dabl-dablom 22 poena i 12 skokova.

Odličnu partiju u pobjedi Atlanta Hoksa protiv Toronto Reptorsa rezultatom 126:125 pružio je kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović, koji je ubacio 24 poena, uz četiri skoka i dvije asistencije.

Atlanta je tako uspjela da prekine seriju od četiri uzastopna poraza, dok je tim Darka Rajakovića doživio peti u nizu. Najraspoloženiji u pobjedi Hoksa, bio je Tre Jang koji je ostvardio dabl-dabl učinak sa 30 poena, 12 asistencija i dva skoka, a pored srpskog reprezentativca, istakao se Sadik Bej sa 26 poena, 13 sokova i tri asistencije, kao i Klint Kapela sa 19 poena i 14 skokova. Dvocifren uz dabl-dabl učinak je bio Džalen Džonson uz 17 poena i 12 skokova i pet asistencija.

Kod Toronta, Skot Barns i Jordan Nvora su ubacili po 24 poena, pratio ih je Geri Trent Džunior sa 16 poena.

U Orlandu je fenomenalnu individualnu partiju imao Devin Buker, ali njegov tim je opet izgubio. Medžik je na svom parketu sa lakih 113:98 pobijedio Finiks Sanse. U pobjedničkom timu najbolji su bili Paolo Bankero sa 26 poena i Moric Vagner sa 16 poena i 12 skokova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:56