Bojana Popović zadovoljna partijom svog tima / -FOTO: LUKA STANKOVIć
20/01/2024 u 22:27 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Mlade igračice pokazale potencijal

Borile se tokom čitavog meča i pokazale karakter i srce - kazala Nikolina Marković

Za razliku od meča sa Debrecinom trener Budućnost Bemaksa Bojana Popović bila je zadovoljna izdanjem svog tima u večerašnjem duelu protiv Đera. Ona je istakla da mlade igračice imaju veliki potencijal, ali da ne smiju da polete, već da budu mirne, jer moraju mnogo da uče.

- Ponosna sam kako su djevojke igrale, pokazale su veliki karakter. Grešaka je bilo, ali je vrlo važno da mlade igračice imaju ovakve utakmice, da stiču iskustvo. Morale smo da pogodimo neke šuteve, promašile smo i sedmerce, imale tehničke greške, ali su mlade dobile šansu i pokazale potencijal - kazala je Popović.

Mlade igračice su pokazale da se u budućnosti na njih može računati.

- Velika je stvar što imamo priliku da pružimo šansu mlađima, one su to iskoristile. Imaju veliki potencijal, ali ne smije da bude prevelikog hvalisanja, da ne polete. Moraju da budu mirne, jer imaju mnogo da uče. Imaju karakter, to ne smije da iščezne, jer drži crnogorski rukomet tu gdje jesmo - naglasila je Popović.

Nikolina Marković je pokazala da je budućnost Budućnosti.

- Borile se tokom čitavog meča i pokazale karakter i srce. Imale smo tehničkih grešaka, primile i lake golova, ali zadovoljna sam igrom koju smo prikazale - istakla je Marković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 13:37