Bojana Popović razočarana izdanjem svog tima / -FOTO: EHF
17/02/2024 u 18:45 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Razočarana sam, borbenost ne smije da izostane

Razočaranje izdanjem u Njemačkoj nije skrivala ni golmanka An-Katrin Gigerih

Najgora sezona u Ligi šampiona završena je za rukometašice Budućnost Bemaksa, a nakon debakla od Bitighajma na oproštaju trener Bojana Popović nije krila razočaranje.

- Razočarana sam, nijesmo ih pritiskale, već na početku smo promašile veliki broj šuteva i to nas je odvelo u veliki minus. Mlada smo ekipa, očekivane su oscilacije u igri, ali ne smije da nedostaje želja i spremnost da se na pravi način borimo za klub - kazala je Popović.

Ništa nije funksionisalo u igri, a izostala je i borbenost.

- Iskusnije igračice su bile ispod očekivanja, od njih se traži da budu primjer mlađima, ali to nije bio slučaj. I golmanka Bitighajma je bila sjajna i odbranila je sve što smo stvorile u napadu. Nije lako da parirate protivniku kada ima tako raspoloženu golmanku i kada odbrani toliko šuteva. Promašaje mogu da razumijem jer su to mlade igračice, ali borbenost ne smije da izostane tokom svih 60 minuta – istakla je Popović.

Razočaranje izdanjem u Njemačkoj nije skrivala ni golmanka An-Katrin Gigerih.

- Razočarana sam, jer je naša želja bila da pokažemo potpuno drugačije izdanje. Nije bilo agresivnosti, podbacile smo u odbrani, nedostajala je i realizacija u napadu, napravile smo mnogo grešaka – kazala je Gigerih.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 02:58