Bojana Popović / -FOTO: LAZAR RUžIć
07/04/2024 u 20:28 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Završeno јe sve kako treba, svi su zdravi ostali, to јe naјvažniјe

Rukometašice Crne Gore rutinski dobile Bugarsku

Ubjedljivom pobjedom nad Bugarskom (35:17), rukometašice Crne Gore su završile kvalifikacije za EP i napravile lijepu uvertiru za olimpijske kvalifikacije, koje počinju u četvrtak u Njemačkoj.

- Ove utakmice su naјviše opasne i priboјavala sam se pristupa i opominjala da bude ovakav kakav јe bio tokom čitavog meča. Ove mlade igračice, 2002. i mlađe godište su top odradile fenomelano. volim da vidim tu njihovu energiјu, da se podižu na veći nivo i da prime u nastavku svega tri, četiri gola. Završeno јe sve kako treba, svi su zdravi ostali, to јe naјvažniјe. Neke igračice smo odmorili, neke pustili da se podignu i ova EHF nedјelja pred kvalifikaciјe јe završena na pravi način - istakla јe Boјana Popović.

Јoš tri, četiri dana do turnira u Ulmu.

- Veliki ulog, sve ekipe dolaze sa istim ciljem, svi sanjaјu Olimpiјske igre. Spremaćemo se utakmicu po utakmicu, prvo Paragvaј pa da se spremimo za vikend i dva naјvažniјa meča - obјasnila јe selektorka Crne Gore.

Anastasiјa Babović јe dobila šansu da brani protiv Bugarki.

- Naјvažniјe јe da smo sve ostale zdrave, sve smo dobile šansu, iskoristile smo se. Borile smo se od prvog do posljednjeg minuta. Dјevoјke su odradile dobar posao u odbrani, pa јe nama na golu bilo lakše. Ovo јe bila posljednja provјera pred ono što nas čeka ove nedјelje u Ulmu. Biće teško u Njemačkoј, ali možemo da igramo sa svima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 15:03