Lider gostuje u ”Topolici” / -FOTO: OSCG
03/11/2023 u 12:54 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Svi mečevi odbojkašica u subotu

Tri susreta počinju u 18, a po jedan u 19 i 20 časova

Svi mečevi šestog kola EPCG Superlige odbojkašica odigraće se u subotu, a čak tri susreta počinju u 18 časova.

 

Neprikosnoveni šampion, ekipa Herceg Novog, gostovaće rekorderu po broju titula prvaka Crne Gore, sastavu Luke Bar, od 18 sati u SC "Topolica". I dalje ni jedan tim nije zadao probleme djevojkama Milorada Krunića, a drugoplasirane "sirene" nadaju se dobroj predstavi.

 

U istom terminu u Podgorici će Budućnost Volley-a biti domaćin još jednom barskom timu - Galeb Liko Soho Group-u, koji je, kao i Luka Bar, na skoru 4-1. Sastav Petra Kokovića igra na visokom nivou, a potvrda dobre forme je i pobjeda u gradskom derbiju prije dva kola. I odbojkašice Budućnosti izazivaju mnogo pažnje dobrim partijama, pa susret u sportskoj sali Srednje medicinske škole s razlogom nosi epitet derbija.

Takođe za 18 sati zakazan je susret ekipa koje su u dosadašnjem dijelu sezone ostvarile po pobjedu. Albatros i Mediteran će igrati međusobni duel u SC "Igalo", nakon poraza od barskih ekipa u prošlom kolu.

U 19 sati počeće susret ekipa koje su u petom kolu ostvarile drugu sezonsku pobjedu. Morača nakon sigurnog trijumfa nad Pljevljima u tri seta dočekuje ekipu Akademije, koja je takođe u dobrom ritmu, pogotovo nakon velike pobjede nad sastavom Budućnosti prethodnog vikenda, 3:1. Meč se igra u sportskoj dvorani OŠ "Radojica Perović".

Šestu rundu EPCG Superlige odbojkašica zaključiće derbi sjevera Crne Gore. Rudar će dočekati Jedinstvo u SC "Ada" u Pljevljima, od 20 sati. Pljevljakinje nakon dobrog starta i uvodne dvije pobjede ne znaju za trijumf, dok je Jedinstvo do tri boda stiglo u drugom kolu, pobjedom nad Akademijom.

Uoči šestog kola Herceg Novi je lider sa pet maksimalnih, Luka Bar i Galeb Liko Soho Group si na skoru 4-1, tri pobjede u dosadašnjem dijelu sezone ostvarila je ekipa Budućnost Volley-a, Akademija, Morača i Rudar imaju po dva trijumfa, a na skoru 1-4 su Mediteran, Albatros i Jedinstvo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jul 2024 14:59