Aleksa Ukropina / -FOTO: VPSCG
06/01/2024 u 20:00 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ukropina: Sa 14 primljenih golova se ne može dobiti ozbiljna ekipa

Odbrana je morala biti bolja, smatra ljevoruki "bombarder"

Aleksa Ukropina je bio raspoložen u duelu sa Španijom.

Dao je tri gola, koliko i Marko Mršić i Stefan Vidović.

Malo da se izubjegne poraz, ali razolga za nezadovoljstvo nema.

"Muška utakmica, dosta gruba, dosta isključenja. Kroz čitavu utakmicu smo gubili i stizali rezultat, a kada sve sagledamo, odbrana je bila loša, primili smo previše golova, što na ovom nivou ne može da se desi, ukoliko želimo da pobijedimo. Napada je bio dobar, išlo je kako treba, ali taj segmenat odbrane nije bio dobar, to moramo da popravimo jer se ozbiljna ekipa sa 14 primljenih golova ne može dobiti", istakao je Ukropina.

Stefanb Vidović je zahvalio navijačima na podršci.

"Prije svega zahvalio bih se ovim ljudima što su došli da nas podrže iako je Badnji dan. Dobra utakmica, mislim da smo odigrali mnogo bolje nego protiv Francuske. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu, koja u kontinuitetu igra dobro. Treba gledatiu pozitivnih stvari, pokazali smo da možemo. Treba da zadržimo fokus, nivo energije koji smo imali i takmičenje tek počinje, idemo uzdignute glave.

Slijedi meč sa Hrvatskom

"Domaćin, evropski prvak, sjajna reprezentacija, ima veliku podršku publike, ali mislim da treba da se fokusiramo na sebe, da stvari koje nisu bile dobre protiv Francuske a protiv Španije jesu da zadrtžimo, da popravimo stvari koje nisu bile dobre i da se fokusiramo na našu igru", jasan je Vidović.

Marko Mršić je bio dobar u napadu, a i u odbrani se dobro borio sa centrima Španije.

"Vidjeli smo da možemo i idemo dalje, glavu gore. Moglo je da bude drugačije - na 10:10 smo imali napad za preokret, poslije i šansu da izjednačimo. Hrvatska? Spremićemo se i idemo na pobjedu. Ništa manje od toga", optimista je igrač Primorca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 18:28