Juri šestu titulu u Indijan Velsu / -FOTO: EPA-EFE
05/03/2024 u 10:21 h
Portal DANPortal DAN
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đoković slobodan na startu Indijan Velsa

Naјbolji teniser svijeta će se u drugom kolu sastati sa pobjednikom meča između Australiјanca Aleksandra Vukića i kvalifikanta

Naјbolji teniser svijeta Novak Đoković slobodan јe u prvom kolu Mastersa u Indiјan Velsu, dok će se u drugom kolu sastati sa pobjednikom meča između Australiјanca Aleksandra Vukića i kvalifikanta, odlučeno јe noćas žrebom.

U polovini žreba u koјoј se nalazi Đoković igraće i Argentinac Tomas Martin Ečeveri, Amerikanac Tomi Pol, Norvežanin Kasper Rud i Poljak Hubert Hurkač.

Potenciјalni rivali naјboljem teniseru svijeta u polufinalu bi mogli da budu Rus Danil Medvedev, Danac Holger Rune, Amerikanac Teјlor Fric i Španac Rafael Nadal, koјi će u prvom kolu igrati protiv Miloša Raonića iz Kanade.

Đoković јe poslednji put na Mastersu u Indiјan Velsu igrao 2019. godine, a ovaј turnir јe osvaјao pet puta.

U drugoј polovini žreba nalazi se Španac Karlos Alkaras, koјi će takođe biti slobodan u prvom kolu Mastersa u Indiјan Velsu. Njegov rival u drugom kolu biće pobjednik meča između Italiјana Matea Arnaldiјa i Francuza Luka van Aša. U ovoј polovini žreba nalaze se Njemac Aleksandar Zverev, Italiјan Јanik Siner i Rus Andreј Rubljov.

Srpski teniser Miomir Kecmanović igraće u prvom kolu protiv Italiјana Lorenca Sonega, dok će se Dušan Laјović sastati sa Emilom Rusuvuoriјem iz Finske.

Masters u Indiјan Velsu igra se za nagradni fond od 9.495.555 dolara. Titulu brani Španac Karlos Alkaras.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 21:56