Džon Milman / -FOTO: ATP
22/04/2023 u 14:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milman: Đoković najveći favorit za trofej na Rolan Garosu

Na društvenim mrežama je konstatovao da šanse imaju Karlos Alkaraz i Rafael Nadal, ali da je srpski teniser daleko najveći favorit

Iako najbolji teniser svijeta Novak Đoković nije na najbolji način počeo sezonu na šljaci, australijski teniser Džon Milman istakao ga je kao najvećeg favorita za osvajanje Rolan Garosa.

Na društvenim mrežama je konstatovao da šanse imaju Karlos Alkaraz i Rafael Nadal, ali da je Đoković daleko najveći favorit.

Novak Đoković je prvo poražen od Lorenca Muzetija u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu, a potom u četvrtfinalu ATP turnira u Banjaluci od Dušana Lajovića, pa su mnogi posumnjali da je u svojevrsnoj krizi koja će se odraziti i u nastavku sezone.

Džon Milman je u svojim komentarima na društvenim mrežama prokomentarisao ove Novakove lošije rezultate i istakao da se osvajač 22 Gren slema tradicionalno sporo kreće na šljaci i da najbolje igra na Mastersu u Rimu.

„Mislim da još uvijek nismo vidjeli najbolji Novakov tenis na šljaci, očekujem ga na vrhunskom nivou u Rimu. I sam je rekao u prošlosti da dostiže optimalnu formu u italijanskoj prijestonici.“, rekao je Milman.

Australijanac je istakao da je to uobičajeni ritam priprema za maksimalnu formu pred turnir na Rolan Garosu i naveo koga smatra za najveće favirite na tom turniru.

„Moj izbor glasi ovako, Novak Đoković, Karlos Alkaraz, i Rafael Nadal (ako Nadal ne igra u Rimu, Janik Siner je na trećem mjestu)“, napisao je Australijanac na društvenim mrežama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 20:47