Nadal ispraćen ovacijama publike iz Rima / EPA-EFE-FABIO FRUSTACI
11/05/2024 u 17:57 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nadal: Nisam spreman za Rolan Garos, ali daću sve od sebe ove dvije nedjelje

"Kralj šljake" frustriran nakon teškog poraza u drugom kolu mastersa u Rimu

Karijera Rafaela Nadala se bliži kraju, a da više nije spreman da se nosi sa igračima iz vrha pokazao je i duel protiv Huberta Hurkača u drugom kolu mastersa u Rimu. Nadal je uspio da osvoji svega četiri gema u vjerovatno poslednjem meču u Rimu, a nakon teškog poraza ne bi bilo iznenađenje ako odluči da propusti Rolan Garos, drugi grend slem sezone koji je osvajao čak 14 puta.

- Ako mene pitate, mnogo јe veća šansa da mi ovo bude posljednji put ovdje u Rimu. Nikada nisam rekao da će mi ovo biti poslednji put ovdje, 98 posto je moguće, ali nikada ne bih rekao da sam siguran. Ovdje imam druga osjećanja, drugo јe vrijeme. Nisam očekivao nikakvu ceremoniјu. Ako bih otišao u penziјu, nadam se da ću i narednih godina imati priliku da se pozdravim sa svima ovdje - rekao јe desetostruki šampion Rima. - Ne želim јoš da donosim odluku. Postoјe dva moguća puta. Ako moram da kažem na koјi način naginjem, to јe da pokušam da igram i dam sve od sebe. Nisam mogao da ne igram naјvažniјi turnir u svom životu - rekao јe Nadal.

Rolan Garos kreće za dvije nedjelje, ali Nadal još nije donio odluku.

- Mislim da nisam spreman da se takmičim na Rolan Garosu zbog onoga što sam uradio danas. Ostale su dvije nedjelje, učinićemo sve da promijenimo situaciјu. Iako mi јe teško, frustriraјuće, osjećam se bliže pokušaјu. "Zaglavio" sam se, ali daću sve od sebe ove dvije nedjelje - naveo je "kralj šljake". - Vrijeme јe da donesem odluku u slučaјu da ne mogu da igram Rolan Garos - dodao јe Nadal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 04:21