/ - UNSPLASH, ZATVOR- ILUSTRACIJA
15/07/2023 u 16:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Niš: Počelo suđenje ocu optuženom da je obljubio ćerku i podvodio poznanicima

On je svoje odnose sa ćerkom, kako se tvrdi, snimao telefonom, zatim te snimke kačio na društvene mreže i slao drugim muškarcima

Pred Višim sudom u Beogradu u toku je glavni pretres protiv jednog muškarca, iz niškog naselja Malča, optuženog da je obljubio svoju ćerku koja je maloljetna, a onda je podvodio drugim muškarcima, kako bi imali seksualne odnose sa njom, pišu Novosti.

 On je svoje odnose sa ćerkom, kako se tvrdi, snimao telefonom, zatim te snimke kačio na društvene mreže i slao drugim muškarcima.

On  i još dvojica muškaraca su uhapšeni zbog ovoga u maju 2021. godine i sada im se sudi u Višem sudu u Beogradu. Otac je optužen za obljubu nad nemoćnim licem, trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije i pribavljanje i posjedovanje pornografskog materijala i iskorišćavanje maljoletnog lica.

Prema optužnici, on je svoju ćerku, koja je tada imala 14 godina obljubio više puta u njihovoj kući od marta 2019. godine do aprila 2020. godine. Sumnja se da je nakon što ga je žena napustila iskoristio zavistan odnos ćerke od njega i njeno stanje nakon odlaska majke i obljubio je.

Otac se na suđenju brani ćutanjem, dok su dva druga muškarca negirala krivično djelo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 18:21