Danka Ilić / - FOTO: AMBERAALERT
05/04/2024 u 07:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Potraga za tijelom male Danke: Pretražuju se deponije u Banjskom Polju i u Majdnapeku

Nakon što je policija uhapsila dvije osobe osumnjičene da su ubile Danku Ilić, nastavlja se potraga za tijelom djevojčice. Sumnja da je tijelo djeteta jedan od osumnjičenih prebacio na drugu lokaciju 28. marta.

Deponija na lokalnom Starobanjskom putu nije jedina koja se pretražuje, prenosi N1. Jedna ekipa se, kako nezvanično saznaju, zaputila ka Majdanpeku, piše N1.rs.

Retrospektiva ubistva male Danke: Osumnjičeni je udarili autom, bacili na deponiju, na pitanje oca kazali da je nisu vidjeli

Zbog ubistva djevojčice uhapšeni su S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora. Ministar Branislav Gašić rekao je da su oni djevojčicu ubili kolima, ubacili je u gepek, a da su ubrzo nakon toga naišli na Dankinog oca koji ih je upitao da li su je vidjeli – i odgovorili mu da nijesu. Jedan od osumnjičenih, prema navodima Gašića, učestvovao je i u potrazi za Dankom. Obojici uhapšenih je određeno zadržavanje zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Potraga za djevojčicom, koja je nestala prošlog utorka, trajala je 10 dana.

Borani se opraštaju od Danke, pale sveće i ostavljaju cveće

Građani Bora od četvrtka popodne okupljaju se spontano u centru grada, gdje na platou ispred Doma kulture pale svijeće, ostavljaju cvijeće i igračke. Oni su poslije konferencije za medije ministra Gašića, na kojoj je iznio detalje o nestanku i smrti djevojčice, kao i o osumnjičenima, spontano počeli da pristižu u centar grada i opraštaju se od djeteta koje je tražila cijela Srbija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:42