Janko Odović / - SASA MATIC
22/02/2024 u 08:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odović na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Iz Ministarstva je saopšteno da će se Odović na marginama Međunarodnog sajma turizma sastati sa predstavnicima turističkih privreda država regiona

Delegacija Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, predvođena ministrom Jankom Odovićem, učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma koji počinje danas u Beogradu.

Iz Ministarstva je saopšteno da će se Odović na marginama Međunarodnog sajma turizma sastati sa predstavnicima turističkih privreda država regiona.

- Sajam, koji iza sebe ima tradiciju dugu 45 godina, ove godine će promovisati nove destinacije, „first minute“ ponude, turističke regije i atrakcije - navodi se u saopštenju.

Na sajmu će, kako su objasnili, učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni turoperatori.

Sajam će biti prilika za sagledanje trendova na tržištu i osmišljavanje strategije planiranja razvoja plaža i kupališta, a u vezi sa ulogom i obavezom preduzeća Morsko dobro koje upravlja tim resursima.

- Na sajmu će se uspostaviti partnerstva koja će biti značajna za doprinos razvoju strategije prostornog planiranja i održivog turizma Crne Gore - zaključuje se u saopštenju.

Budva na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:42