Jelovica, Berane / - UPRAVA ZA šUME
19/05/2024 u 10:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Berane: U Jelovici uhvaćen i čuvar šuma sa svojim kamionom

Službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima jutros su uspješno izvršili zaplijenu bespravno posječene građe u odjeljenju 12, Gazdinska jedinica „Jelovica“ u opštini Berane i uz koordinaciju v.d. direktora Uprave Miloša Rajkovića zaplijenjenu građu prebacili na sigurnu lokaciju.

- Ono što je posebno značajno naglasiti jeste činjenica da je ovom prilikom, na drugoj lokaciji, zahvaljujući tajno postavljenim kamerama u šumi, otkrivena dva kamiona i zaposleni Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, čuvar šuma, koji je sopstvenim kamionom prevozio određenu građu. Ovaj slučaj je odmah prijavljen Upravi policije sa kojima se trenutno vrši utvrđivanje činjenica i prikupljaju dokazi, a u narednim danima sigurno će biti i adekvatno procesuiran i sankcionisan zbog nezakontog postupanja, navodi se u saopštenju.

image

Jelovica, Berane

- UPRAVA ZA šUME

Rajković je poručio da neće dozvoliti da se bilo ko igra sa državnim institucijama, a samim tim i da sprovodi bezakonje.

- Niko neće biti aboliran od odgovornosti, zato u narednim danima još aktivnije nastavljamo našu uspješnu borbu protiv bespravnih aktivnosti, a zahvaljujući tajno postavljenim kamerama imaćemo uvid u sve bespravne radnje koje se sprovode u šumama, poručeno je iz Uprave za šume.

Nova uspješna zaplijena u Mojkovcu

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jul 2024 02:37