/ - Бранка Бошњак
13/11/2023 u 09:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bošnjak: Država da jasno i glasno odreaguje na Šešeljev mizogini uradak

Podsjetila je da je ovaj uradak samo jedan u nizu iz njegovog, kako je rekla, prostačkog opusa namijenjenog ženama koje imaju drugačiji politički stav od njega

Bivša poslanica Demokratskog fronta Branka Bošnjak kazala je da institucije naše države treba da odreaguju i jasno i glasno osude publikaciju Vojislava Šešelja o bivšoj poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković koja nosi uvredljiv naslov.

- Postavlja se pitanje da li treba pridavati značaj jednom karikaturalnom liku, kakav je Vojisav Šešelj, kome je izgleda samo ostalo da mizoginim ispadima, prostaklukom i primitivizmom truje javni prostor i skreće pažnju na sebe, što je učinio i sa ovim sramnim vulgarnim uratkom o koleginici Draginji Vuksanović Stanković - poručila je Bošnjak.

Podsjetila je da je ovaj uradak samo jedan u nizu iz njegovog, kako je rekla, prostačkog opusa namijenjenog ženama koje imaju drugačiji politički stav od njega.

- No nažalost, ovaj opskurni lik je ipak javna ličnost u susjednoj nam Srbiji i zato institucije naše države treba da odreaguju i jasno i glasno osude ovaj ispad - zaključila je Bošnjak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:49