Aleksandar Bulatović / privatna arhiva
06/07/2023 u 07:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bulatović: Osim broj posjetilaca u nacionalnim parkovima, srušen rekord u potrošnji

Samo, za posjetioce se i može utvrditi odakle su došli, ali se izgleda za pare iz JPNPCG ne može utvrditi kuda su pošle, kaže bivši direktor JPNPCG

Svima je drago da raste broj posjetilaca u Nacionalnim parkovima, jer posjetioci zaista imaju šta i da vide, a parkovi treba da budu lice Crne Gore, kazao je Aleksandar Bulatović, bivši direktor JP Nacionalni parkovi Crne Gore.

- Dakle, iz medijskih objava je jasno da su i direktor i Upravni odbori JPNPCG a i premijer Dritan Abazović jednoglasni da JPNPCG ove godine ruše rekorde u poslovanju, pa osim rekorda u pogledu broja posjeta, srušen je rekordi i po ostvarenim prihodima, a definitivno je srušen i rekord u potrošnji. Samo, za posjetioce se i može utvrditi odakle su došli, ali se izgleda za pare iz JPNPCG ne može utvrditi kuda su pošle - kaže Bulatović.

On navodi da javnost i dalje ne zna, a sva je prilika, kaže, da neće ni saznati - gdje su pare iz JPNPCG.

- Ali pošto se u odbranu poslovanja (potrošnje) parkova uključio i premijer, onda je nekako normalno da nestaju ili da se zaboravljaju milioni i da se ne zna gdje su. Ako se može zaboraviti gdje su 7x3 miliona i ko ih je nudio, onda su ova samo tri miliona koja su nestala iz JPNPCG već obična sitnica - ističe Bulatović.

Upravni odbor JPNPCG: Finansijsko poslovanje stabilno, sve je dostupno za provjeru

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:57