Potpisivanje ugovora - donacija CEDIS-a bolnici / - CEDIS
17/05/2024 u 11:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

CEDIS nastavlja saradnju sa bolnicom "Vaso Ćuković"

Crnogorski elektrodistributivni sistem svojim odgovornim odnosom prema društvu, nastavlja da unapređuje i pomaže važne životne segmente i time doprinosi boljem kvalitetu života kako pojedinaca u njoj tako i zajednici u cjelini.

U Risnu je juče dodijeljena donacija JZU Specijalnoj bolnici za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju "Vaso Ćuković", kao svojevrsna potvrda opredjeljenju Kompanije da će zdravstveni sistem biti među prioritetima kada je u pitanju ulaganje u zajednicu u kojoj posluje CEDIS.

Ugovor o donaciji vrijedan 3630 eura za nabavku dva sterilizatora Titanox, potpisali su Vladimir Ivanović, v.d. izvršnog direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema i doktor Vlado Popović, direktor Specijalne bolnice za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju "Vaso Ćuković".

- Naša kompanija se trudi da doprinosi boljitku, ne samo kvalitetnim servisom distribucije električne energije, što nam je osnovna djelatnost, nego i spremnošću da budemo od pomoći svima koji rade za dobrobit crnogorskog društva, a zdravstvene ustanove, poput Bolnice u Risnu, svakako su od prvorazrednog značaja za našu zajednicu. Bolnica "Vaso Ćuković" je od svog nastanka prepoznatljiva po stručnosti i kvalitetu usluge, pa je time zadovoljstvo da smo dio ove priče, još i veće. Darivanje drugome i darivanje za dobrobit zajednice je osnovna ljudska vrijednost a ulaganjem u ovu zdravstvenu ustanovu čuvamo i sjećanje na njenog osnivača i dobrotvora Vasa Ćukovića kome je darivanje drugima bilo životna vodilja. Vjerujem da će kupovina sterilizatora za koje je novac opredijeljen bolničku uslugu učiniti još kvalitetnijom – istakao je Vladimir Ivanović, izvršni direktor CEDIS-a.

Direktor JZU Specijalna bolnica za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju "Vaso Ćuković", dr Vlado Popović zahvalio se na podršci izrazivši posebno zadovoljstvo što će donirana sredstva biti upotrijebljena za nabavku neophodne opreme.

- Donacija je ispunila svoju misiju i opravdala očekivanja naše ustanove. Donirana sredstva doprinose podizanju nivoa kvalilteta pružanja zdravstvenih usluga našim pacijentima i boljim uslovima za rad zaposlenima. Vi ste prepoznali naše potrebe, kao i potrebe drugih zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori, vaša društvena odgovornost, iskazana na ovaj način, je na dobrobit svih. Nabavkom sterilizatora Specijalna bolnica će dodatno osavremeniti pristup liječenju i stvoriti uslove i ambijent kakav dolikuje njenom renomeu i kakav zaslužuju njeni pacijenti. A naša profesionalnost i posvećenost u liječenju svih pacijenata dokaz su da zaposleni u našoj ustanovi zaslužuju dobre uslove za rad - istakao je dr Popović, direktor JZU Specijalna bolnica za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju "Vaso Ćuković".

I prethodne godini CEDIS je opredijelio donaciju u vrijednosti od preko 8 hiljada eura bolnici "Vaso Ćuković" i tako podržao napore ustanove za nabavku neophodnih instrumenata za hirurgiju kičme. Ne treba se zaboraviti da je i sama bolnica izgrađena zahvaljujući donaciji jednog od najvećih dobročinitelja sa naših prostora, Vasa Ćukovića, čije i nosi ime.

Crnogorski elektrodistributivni sistem od svog nastajanja prije osam godina, na različite načine pomaže unapređenju zajednice a naročitu pažnju posvećuje zdravstvenom sistemu. Napominjemo da je CEDIS i ove godine kroz razne projekte, osim bolnici "Vaso Ćuković", pomogao i pružio podršku Domu zdravlja Glavnog grada, Klinici za onkologiju i radiologiju, Kliničkom centru Crne Gore i dr.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 20:05