CGO konkurs / - CGO
01/12/2023 u 09:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

CGO raspisao konkurs za poslodavce koji žele učestvovati u programu jačanja kapaciteta i zapošljavanja mladih

Kriterijumi selekcije obuhvataju kvalitet prijave, stepen iskazane motivacije, socijalni aspekt poslovanja, potencijal da se program jačanja kapaciteta iskoristi za unaprijeđenje statusa preduzeća/organizacije i odgovori na potrebe korisnika/ca

Centar za građansko obrazovanje (CGO), u okviru projekta YouthJobLink – povezivanje mladih i socijalnih preduzeća, koji je podržan od strane Evropske unije posredstvom Direktorata za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) Ministarstva finansija, raspisao je konkurs za poslodavce žele učestvovati u programu jačanja svojih kapaciteta i zapošljavanja mladih.

Program jačanja kapaciteta obuhvata:analizu postojećih kapaciteta socijalnog preduzeća/organizacije i identifikovanje načina da postanu konkurentniji i održiviji kako bi unaprijedili socijalni aspekt svog djelovanja.Takođe obuhvata i razvijanje pristupa u radu sa teže zapošljivim mladim ljudima i pružanja mentorske podrške, promociju socijalnog preduzetništva, odnosno socijalnog poslovanja organizacije/preduzeća.

- Ovaj jednodnevni program za 20 učesnika/ca biće održan u januaru 2024. godine u Podgorici, dok će 10 poslodavaca biti odabrano za program zapošljavanja mladih čiju zaradu pokriva CGO za period od šest mjeseci. Zainteresovana preduzeća/organizacije se mogu prijaviti slanjem podatka o svojoj web stranici, motivacionog pisma i kratkog opisa socijalnog aspekta svog poslovanja na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , sa naznakom „Za POSLODAVCE YouthJobLink“. Rok za prijave je 29. decembar 2023. godine do 16.00 časova, navode iz CGO-a.

Kriterijumi selekcije obuhvataju kvalitet prijave, stepen iskazane motivacije, socijalni aspekt poslovanja, potencijal da se program jačanja kapaciteta iskoristi za unaprijeđenje statusa preduzeća/organizacije i odgovori na potrebe korisnika/ca, kao i mogućnost da se obezbijedi radno mjesto i mentorska podrška za jednu osobu koja dolazi preko ovog projekta u odabrano preduzeće/organizaciju.

Socijalno preduzeće ili organizacija sa socijalnim aspektom djelovanja mora imati definisanu ovu dimenziju ili biti u procesu uspostavljanja socijalne dimenzije poslovanja.

Za sve dodatne informacije, zainteresovani mogu pozvati CGO na 020 228 479 ili se obratiti putem e- mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:16