Stefan Ćulafić / -STEFAN ĆULAFIć
12/08/2023 u 15:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ćulafić: Bukvalno svaki dio grada zatrpan smećem

Očigledno je, po riječima Ćulafića, da nakon gotovo pola godine od kako je formirana nova gradska uprava “ili ne želi ili ne umije da odgovori najelementarnijim mogućim zadacima u sistemu, kao što je čistoća javnih površina”

Odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada (DPS) Stefan Ćulafić kazao je da danas je “bukvalno” svaki dio Podgorice “zatrpan smećem”.

- Fotografije i video snimci su snimani danas u raznim djelovima Podgorice, od Gornje i Donje Gorice, preko Bera, Starog aerodroma i Zlatice.. Bukvalno svuda su puni kontejneri, a na nekim mjestima se formiraju legla zaraza u najtoplijem mjesecu u godini - napisao je funkcioner DPS-a u objavi na platformi Iks.

Očigledno je, po riječima Ćulafića, da nakon gotovo pola godine od kako je formirana nova gradska uprava “ili ne želi ili ne umije da odgovori najelementarnijim mogućim zadacima u sistemu, kao što je čistoća javnih površina”.

- Nesposobnost, neažurnost ili malicioznost plaćamo i osjećamo svi mi kao građani. Kao odbornik dužan sam da koliko na narednoj sjednici Skupštine Glavnog grada u okviru posebne sjednice postavim pitanje u vezi sa zatrpavanjem Podgorice smećem i to ću i učiniti - naveo je u objavi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 10:04