voz foto: Ž.B. / - VOZ FOTO: Ž.B.
17/05/2024 u 13:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dodatni polazak iz Bara za Podgoricu povodom koncerta za proslavu dana nezavisnosti

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obavještava korisnike da je organizovan dodatni polazak iz Bara za Podgoricu povodom koncerta za proslavu dana nezavisnosti.

- Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obavještava korisnike svojih usluga da je povodom proslave Dana nezavisnosti i koncerta koji organizuju Turistička organizacija Bar i Opština Bar i 21. maja na platou Sportske dvorane Topolica sa početkom u 21:00h i na kojem će nastupiti Gibonni, Perper i DJ Jools, uveden dodatni polazak voza na relaciji Bar – Podgorica - navode u saopštenju.

Dodatni polazak voza iz stanice Bar za Podgoricu organizovan je po završetku koncerta 22. maja u u 01:30h ujutro.

- Karte će biti u prodaji na dan polaska po redovnim cijenama, a za odlazak u Bar korisnici naših usluga mogu iskoristiti redovni polazak voza iz Podgorice u 19:10h ili druge linije po izboru. Moguće je kupiti povratne karte, a u vozu koji će u 1:30h ujutro krenuti iz Bara biće omogućena i kupovina karata u vozu - navode oni i dodaju:

"Kao društveno odgovornoj kompaniji uvijek nam je zadovoljstvo kada smo u mogućnosti da izađemo u susret korisnicima naših uluga i podržimo ovakve događaje, omogućavajući svim zainteresovanima udobno i bezbjedno putovanje i uživanje u koncertu".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. jun 2024 05:18