Objaviljen raspored obuka za popisivače / - FOTO: GLAVNI GRAD
03/12/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS: Građani da kontaktiraju naš pravni tim ukoliko uoče nepravilnosti na popisu

Naša je dužnost da se tokom realizacije popisa postaramo da on prođe bez bilo kakvih nezakonitosti, ističu u toj opozicionoj partiji

U cilju sprovođenja popisa stanovništva, domaćinstava i stanova bez neregularnosti i opstrukcija, Demokratska partija socijalista poziva građane da prijave sve eventualne nepravilnosti koje uoče tokom samog procesa.

Naime, u slučaju da uoče bilo kakvo kršenje procedure od strane samih popisivača ili saznanja da postoje druge povrede koje bi mogle ukazati na neregularnost procesa, građani mogu da nam se obrate putem telefona 069/907-965 i e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., saopštava DPS.

Telefonske linije biće otvorene od 8 do 20 časova svakog dana, a građani koji nam se obrate ostaće u potpunosti anonimni, pri čemu će se pravni tim Demokratske partije socijalista baviti podnošenjem prijava, inavodis e u saopštenju.

- Naša je dužnost da se tokom realizacije popisa postaramo da on prođe bez bilo kakvih nezakonitosti, a što je u interesu cjelokupnog društva - zaključuje se u saopštenju DPS.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DPSPOPISPRAVNI TIM
27. jul 2024 03:08