/ foto: srđa boljević
17/07/2023 u 16:08 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Informacije o aktivnostima policije preko Instagrama i Fejsbuka dostupne građanima

A da sve aktivnosti budu što prije dostupne građanima, kako fotografijama tako i video sardžajima, Uprava policije - Tim za odnose sa javnošću redovno putem društvenih mreža informiše građane

Uprava policije Crne Gore svakodnevno izvještava građane putem medija o svojim akivnostima, ali i upozorava i apeluje kako bi se građani zaštitili od nekih rizičnih situacija. 

A da sve aktivnosti budu što prije dostupne i predstavljene građanima, kako fotografijama tako i video sardžajima, Uprava policije - Tim za odnose sa javnošću redovno putem društvenih mreža informiše građane. Pored Tvitera, sadržaj je dostupan i preko Instagrama i Fejsbuka.

U narednim danima na navedenim društvenim mrežama moći ćete da se svakodnevno informišete o aktivnostima službenika Uprave policije.

Takođe, pored svakodnevnih informacija koje se odnose na određena lišenja slobode, upozorenja vezana za učesnike saobraćaja i druge aktivnosti, biće i onih vijesti koje zaslužuju pohvale kao šti su rezultati sa takmičenja naših pripadnika Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:59