/ foto: saša matić
05/01/2024 u 16:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krapović: Božićni dani predstavljaju simbol mira, sloge i ljubavi

Ministar je u ime Ministarstva odbrane i u svoje lično, mitropolitu, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima koji slave po Julijanskom kalendaru čestitao Božić, u želji da ga dočekaju i obilježite u radosti i toplini iskrene vjere

Ministar odbrane Dragan Krapović čestitao je mitropolitu Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikiju pravoslavni Božić.

Ministar je u ime Ministarstva odbrane i u svoje lično, mitropolitu, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima koji slave po Julijanskom kalendaru čestitao Božić, u želji da ga dočekaju i obilježite u radosti i toplini iskrene vjere.

Krapović je u čestitci kazao da Božićni dani predstavljaju simbol mira, sloge i ljubavi, zato neka nas ovaj praznik uvijek podsjeća koliko su jedinstvene i neprolazne vrijednosti zajedništva, međusobnog uvažavanja, tolerancije i poštovanja.

On je dodao da duh Božića bude moralni i životni podstrek za stvaranje novih dobrih djela na ličnom i društvenom planu, kako bismo obezbijedili bolju budućnost generacijama koje dolaze, te život u miru, slobodi, vjeri i društvenom blagostanju.

- Želim Vam puno Božijeg blagoslova, uspjeha u radu, ličnu i porodičnu sreću, kao i da radost prazničnog veselja podijelite sa svojim najmilijima. Mir Božiji, Hristos se rodi- kazao je ministar Krapović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:07