Jakov Milatović / - FOTO: FB
04/09/2023 u 08:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Stvoriti što bolje uslove za uspješan i kvalitetan obrazovni proces

Upoznat sam sa zahtjevima Sindikata prosvjete i štrajkom upozorenja koji se danas realizuje. Očekujem da će se sporna pitanja dalje rješavati u najboljem interesu našeg obrazovnog sistema - naglasio je on

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović poželio je učenicima svih škola srećan početak školske godine.

- Znanje koje stičete tokom školovanja podjednako je važno za ostvarivanje vaših snova i ciljeva, kao i za razvoj sposobnosti da se nosite sa svim životnim izazovima. Dragi učitelji, hvala vam na istrajnosti što pored svih problema u prošlosti i danas, nosite luču znanja gradeći temelje bolje budućnosti, naveo je on.

Milatović je istakao da je početak školske godine dobar trenutak da se svi podsjetimo da samo na temelju obrazovanja i vrijednog rada, možemo izgraditi pravedno i prosperitetno društvo u kojem će svi imati jednake šanse za uspjeh.

- Apelujem na sve državne organe da u narednom periodu još posvećenije rade na stvaranju što boljih uslova za uspješan i kvalitetan obrazovni proces svim našim učenicima i prosvjetnim radnicima.  Upoznat sam sa zahtjevima Sindikata prosvjete i štrajkom upozorenja koji se danas realizuje. Očekujem da će se sporna pitanja dalje rješavati u najboljem interesu našeg obrazovnog sistema - naglasio je on.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 04:21