Suljo Mustafić / - BOšNJAčKO VIJEĆE
10/03/2024 u 11:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mustafić: Ramazan nas podsjeća na brigu o onima koji nemaju, na jačanje jedinstva u društvu

Predsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori Suljo Mustafić povodom početka mjeseca Ramazana poželio je da praznični dani proteknu u miru, slozi i bereketu.

On je uputio čestitku povodom početka mjeseca Ramazana Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima islamske vjere u Crnoj Gori i dijaspori.

- Ramazan je mjesec posta, molitve i dobročinstva, koji nas uči pokornosti prema Bogu Uzvišenom i ljubavi prema čovjeku. Dani posta i ibadeta-molitve prilika su da ojačamo naš karakter i strpljivost, probudimo samilost i poštovanje i učvrstimo međusobne veze. Ramazan nas podsjeća na tradiciju i adete koji su u temeljima naše duhovnosti – na iftarsku radost druženja i bliskosti, na brigu o onima koji nemaju, na jačanje jedinstva u zajednici i čitavom društvu, naveo je Mustafić.

On je u ime Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori, i u svoje lično ime, svim pripadnicima islamske vjere u Crnoj Gori i dijaspori, poželio dobro zdravlje i da dani Ramazana proteknu u miru, slozi i bereketu, u njihovim porodicama i u čitavoj zajednici.

- Ramazan šerif mubarek olsun!, naveo je Mustafuć.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:10