KCCG / - фото: КЦЦГ
01/04/2024 u 15:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najvažnije informacije o radu konzilijuma dostupne na sajtu KCCG

Najvažnije informacije o radu konzilijuma koji se održavaju u Kliničkom centru (KCCG) dostupne su na zvaničnom veb-sajtu te zdravstvene ustanove - www.kccg.me.

U KCCG se, kako su naveli iz te zdravstvene ustanove, održavaju opšti specijalistički, supspecijalistički i multidisciplinarni konzilijumi.

- Oni predstavljaju ključnu komponentu u procesu dijagnostikovanja i liječenja, jer uključuju saradnju više medicinskih stručnjaka i njihovih saradnika radi donošenja najboljih mogućih odluka za svakog pacijenta ponaosob - kaže se u saopštenju.

Navodi se da građani, pored informacija o radu specijalstičkih i supspecijalističkih ambulanti, na veb-sajtu na adresi https://kccg.me/poliklinika/, mogu pronaći najvažnije informacije o radu konzilijuma Instituta za bolesti djece, Instituta za onkologiju, Stomatološke i Poliklinike za adultne pacijente.

Na toj adresi, kako su rekli iz KCCG, mogu se pronaći informacije koje se odnose na naziv konzilijuma, vrijeme i mjesto održavanja, kontakt telefon i termin za dobijanje informacija, potrebnu dokumentaciju, kao i informacija da li je neophodno prisustvo pacijenta konzilijumu.

- Pozivamo sve građane koji su upućeni za konzilijarno mišljenje u našu ustanovu da prethodno posjete naš veb-sajt, što će omogućitii operativni i funkcionalan rad tog važnog segmenta naše ustanove - navodi se u saopštenju.

KCCG, kako su poručili, ostaje posvećen pružanju najbolje moguće zdravstvene zaštite svima kojima je ona potrebna.

Dogovorena saradnja sa Italijom u oblasti zdravstva

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:10