Naida Nišić i Bernarda Gradišnik / - MINISTARSTVO
21/02/2024 u 15:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nišić-Gradišnik: Jačanje bilateralnih odnosa Crne Gore i Slovenije

Razgovarano je i o razmjeni najboljih praksi i iskustava, kao i o mogućnostima unapređenja socijalne politike u oba naša društva, navodi se u saopštenju Ministarstva rada i socijalnog staranja

Crna Gora i Slovenija treba da jačaju saradnju između zemalja, posebno u oblasti rada, socijalne zaštite i ostalih povezanih sektora, saopšteno je na sastanku ministarke Naide Nišić sa ambasadorkom Republike Slovenije Bernardom Gradišnik.

- Razgovarano je o jačanju bilateralnih odnosa, razmjeni najboljih praksi i iskustava, kao i o mogućnostima unapređenja socijalne politike u oba naša društva - navodi se u saopštenju Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Ministarka se zahvalila ambasadorki na dosadašnjoj saradnji i istakla spremnost Ministarstva da nastavi rad na jačanju partnerskih odnosa sa Republikom Slovenijom u cilju unapređenja životnih uslova naših građana.

Ambasadorka je istakla važnost ovakvih sastanaka i izrazila uvjerenje da će saradnja između naših država nastaviti da se razvija na obostranu korist.

- Ovaj sastanak predstavlja korak naprijed u izgradnji još čvršćih veza između Crne Gore i Republike Slovenije, te smo uvjereni da će rezultirati konkretnim akcijama i poboljšanjem kvaliteta života naših građana - kazala je Gradišnik.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 08:14