Počela instalacija računarske opreme u Tivtu / - FOTO: MPNI
26/02/2024 u 18:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Počinje instalacija računarske opreme u školama u Tivtu

Kabineti JU Srednja mješovita škola „Mladost“ biće opremljeni sa tri računara, tri televizora i tri laptopa, a računarska učionica sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem, kazali su iz MPNI

U skladu sa akcijom opremanja vaspitno-obrazovnih ustanova računarskom opremom, počinje instalacija računara, projektora, štampača, televizora i laptopova u školama u opštini Tivat.

- U računarskim učionicama tivatske JU „Branko Brinić“ biće instalirano sedam računara, televizor i multifunkcionalni štampač, dok će kabineti biti opremljeni sa šest računara, šest televizora 65 inča i laptopom, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija MPNI.

Kako su naveli, računarske učionice JU OŠ „Drago Milović“, IT tiimovi će opremiti sa 32 računara, dva televizora i dva štampača, dok će se u kabinetima instalirati 18 računara, 18 televizora 65 inča i osam laptopova. Područne jedinice u Lastvi i Gradiošnici, dobiće po tri računara i tri televizora.

- Kabineti JU Srednja mješovita škola „Mladost“ biće opremljeni sa tri računara, tri televizora i tri laptopa, a računarska učionica sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem, kazali su iz MPNI.

Šesnaest računara, televizor i multifunkcionalni štampač, biće instalirani u računarskoj učionici JU Muzička škola, dok će kabineti biti opremljeni sa tri računara, tri televizora i laptopom.

I škole u Herceg Novom dobile računarsku opremu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jul 2024 11:33