Zdenka Popović / - FOTO: IGOR SLJIVANCANIN
08/12/2023 u 14:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Danilovgrad je danas generator novih ideja i projekata

Svim građankama i građanima čestitam Dan opštine, uz nadu da će saradnja nove opštinske vlasti sa građanima i državom doprinijeti poboljšanju životnog standarda građana, napisala je u čestitki potpredsjednica Skupštine

Danilovgrad kao biser Bjelopavlićke ravnice ističe se kulturnim i prirodnim dobrima kojima raspolaže, a sama činjenica da je osnovan da bude prijestonica Knjaževine Crne Gore govori o značaju koji je imao kroz istoriju, napisala je u čestitki povodom Dana opštine Danilovgrad potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović.

- U ime Skupštine Crne Gore i svoje lično ime, najsrdačnije čestitam 9. decembar, Dan opštine Danilovgrad, predsjedniku Opštine Aleksandru Grgureviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću i svim građankama i građanima Danilovgrada. U ovim izazovnim vremenima imamo posebnu odgovornost da slijedimo temeljne vrijednosti koje je postavio antifašistički pokret, ne zaboravljajući sve pale borce koji su život dali, kako bi ih se mi danas sjećali u miru, navela je ona.

Danilovgrad je danas generator novih ideja i projekata, koje će učiniti da se iskoristi puni potencijal svih resursa sa kojim raspolaže, kako bi kao turistički, vjerski i kulturni centar privukao još veći broj stranih posjetilaca, a poseban zamajac može mu dati Bjelopavlićka ravnica kroz poljoprivrednu proizvodnju, preradu i otvaranje novih radnih mjesta, dodaje ona.

- U to ime još jednom svim građankama i građanima čestitam Dan opštine, uz nadu da će saradnja nove opštinske vlasti sa građanima i državom doprinijeti poboljšanju životnog standarda građana, napisala je u čestitki potpredsjednica Skupštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 08:06