MojGrad na putu ka EU / - MEP
12/04/2024 u 09:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pročitajte uslove online video konkursa “MojGrad na putu ka EU”, za učenike 7. i 8. razreda

Ministarstvo evropskih poslova, u okviru sprovođenja Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2023 – 2026. godine, tradicionalno, svake godine organizuje konkurs za učenike/ce osnovnih škola povodom Dana Evrope.

Konkurs je finansijski podržala Evropska unija kroz projekat EU4ME.

- Ove godine organizujemo online video konkurs pod nazivom #MojGrad na putu ka EU, namijenjen učenicima/ama 7. i 8. razreda, koje pozivamo da naprave i na svom Instagramu/Facebook profilu objave reel, u kojem će predstaviti grad u kojem žive, saopšteno je iz MEP-a.

Kako se navodi u saopšđtenju, o mogu uraditi tako što će na zanimljiv, orginalan i kreativan način predstaviti prirodne ljepote, bogatu kulturu i inspirativne ljude svog grada, kao i dinamične promjene i dešavanja koja oblikuju njegov put ka EU.

Konkurs traje do 3. maja, nakon čega će svečana dodjela nagrada biti organizovana u Podgorici. Stručni žiri odabraće tri najbolja reel-a, koja ćemo nagraditi mobilnim telefonima. Pored kreativnosti i orginalnosti, jedan od kriterijuma biće i broj lajkova koji je reel ostvario tokom trajanja konkursa.

Uslovi za učešće:

  • Napraviti i objaviti reel na svom Instagramu ili Facebook profilu, uz prateći tekst (caption)
  • Reel može trajati maksimum 90 sekundi
  • Tagovati (pomenuti) zvanični Instagram/Facebook profil Ministarstva evropskih poslova i projekta EU4ME @me4eu
  • Link objavljenog reela i EU i osnovne podatke (ime, prezime, razred, škola, mjesto, broj telefona) potrebno je poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa nazivom: Za konkurs #MojGrad na putu ka EU

Potrebno je ispuniti sva četiri koraka kako bi učestovali u takmičenju. Pored video snimaka, poželjno je, ali ne i obavezno, da reel sadrži i voice over (narativni dio) i titlove.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Kulidžan na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:25