Curalin bočiće / -5 MAGAZINE
30/11/2023 u 10:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SJAJNE VESTI ZA DIJABETIČARE: Objavljena nova studija koja pokazuje efikasnost suplementa u regulisanju šećera u krvi

Svima koji imaju iskustvo življenja sa dijabetesom tip 2 stižu sjajne vesti!

Naime, upravo je objavljena dugo očekivana klinička studija koja dokazuje da prirodni suplement može da pomogne da se reguliše šećer u krvi i to u meri koja dovodi do izrazito velikih poboljšanja opšteg zdravlja. Efekti prirodnog preparata CuraLin, proizvedenog u Izraelu, bili su tema uglednih svetskih istraživača, koji su u periodu od 3. avgusta 2021. do 1. maja 2022, testirali korisnost i nuspojave, a dobijeni i upravo objavljeni rezultati su – zapanjujući. Za samo mesec dana korišćenja CuraLina, više od 70 odsto ispitanika je uspelo izrazito da poboljša glikoregulaciju, i to bez ikakvih štetnih dejstava.

Sa ovim preparatom, a i samom studijom, upoznati su i endokrinolozi Kliničkog centra u Srbiji. Među njima je i doc dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije. On je već 30 godina na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma pri KCS, a član je Društva endokrinologa iz SAD i Velike Britanije. U svojoj biografiji ima više od 50 stručnih radova. Sa kliničkom studijom se upoznao upravo zahvaljujući svom profesionalnom angažmanu. Sa nama je podelio zaključke:

„Ova ozbiljna, i u skladu sa strogim principima klinička studija, je pokazala da su upotrebom CuraLin prirodnog suplementa tokom jednog meseca, osobe sa dijabetesom tip 2 iskusile blagotvorni uticaj i značajno smanjenje glikoliziranog hemoglobina (HbA1c). Urađena je po tzv. duplo slepom principu, što podrazumeva da je jedna grupa bila tretirana suplementom, a druga placebom (neaktivnom supstancom), ali ni lekari ni ispitanici nisu znali ko šta dobija. Rezultati su pokazali izrazita poboljšanja kod 72,2% a kod 25,1% primetna poboljšanja ispitanika koji su koristili CuraLin, objasnio je dr Stojanović.

image

Curalife Bilten

-5 MAGAZINE

Ovakvi rezultati, međutim, nisu novost mnogim korisnicima i lekarima širom sveta, budući da je CuraLin već prisutan na mnogim tržištima širom sveta - u  SAD, Engleskoj, Kanadi, Italiji, Austriji, Španiji, Australiji…, a dostupan je i na području bivše Jugoslavije. Dostupan je i na području  Crne Gore, a uvoznik i distributer je Farmont M.P. d.o.o. Danilovgrad.

Nova klinička studija, se nalazi u National Library of Medicine (Američkoj Nacionalnoj medicinskoj biblioteci), objavljena je u uglednom britanskom medicinskom stručnom časopisu Diabetes/Metabolism Research and Reviews, i mnogim drugim medicinskim časopisima, i donosi nam još jednu potvrdu o efikasnosti suplementa CuraLin.

Docent dr Stojanović objašnjava u čemu je  značaj ove studije, budući da su one obaveze za registraciju lekova, ali nisu preduslov da bi se registrovali i suplementi. Samim tim lekari nerado preporučuju suplementacije jer niko ne zna sa sigurnošću šta je efekat i kolika je korisnost ili pak šteta.

Deli mišljenje svojih kolega pa se i on ustručava da svojim pacijentima preporučuje suplemente ili, kako objašnjava,  to čine retko upravo iz razloga što iza njih ne stoji ozbiljna klinička studija kojom se dokazuju efikasnost i otkrivaju neželjena dejstva.

„A tek sada kada je ova  studija urađena,  iza koje stoje ozbiljni stručni timovi koji obavljaju ispitivanja po strogo definisanim protokolima, mi možemo da imamo relevantne zaključke. Tek sada možemo da tvrdimo da li je neki lek ili suplement dovoljno dobar ili nije. A to je upravo slučaj sa CuraLinom. Sada imamo jasne dokaze za ono to smo već utvrdili u praksi“, dodaje ovaj priznati stručnjak.

Gubitak energije, sna, poremećaji metabolizma, seksualne disfunkcije, noćna uriniranja, gojaznost,  samo su neke od poteškoća sa kojim se suočava sve veći broj stanovnika, ne samo kod nas već i širom planete. Institut za javno zdravlje Crne Gore  procenjuje da kod  nas  ima  skoro 50.000 osoba koji imaju  dijabetes tip 2, ali da čak 43 odsto nema postavljenu dijagnozu ili ne zna za svoju bolest. Ova statistika ne iznenađuje previše budući da u samom početku simptomi mogu sasvim da izostanu ili budu veoma blagi pa se ova bolest često opisuje kao „veoma podmukla“ jer dugo ostaje ispod radara.  A posledice su veoma ozbiljne jer vremenom dijabetes može oštetiti srce, krvne sudove, bubrege, vid i nerve.

Lek za dijabetes, na žalost, ne postoji, ali on se može kontrolisati vežbanjem, dijetom i odgovarajućom terapijom.  CuraLin je 100% prirodni dodatak ishrani, koji su 2016. proizveli lekari Kliničkog centra u Tel Avivu u Izraelu, i  namenjen je onima koji boluju od dijabetesa tip 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima medicine ajurveda, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv. U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jambolan…koje kao krajnji rezultat daju izuzetno brzu efikasnost kao pomoć u lečenju dijabetesa tip 2. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom nama poznatom biljnom preparatu.

 

Sve informacije o suplementu CuraLin može dobiti radnim danima od 8 do 16 časova pozivom na telefone:  

020-663-075;  067-120-754

i na sajtu curalife.me

image

Curalife Bilten

-5 MAGAZINE
image

Curalife Bilten

-5 MAGAZINE

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. februar 2024 20:43