Milojko Spajić / - MREžA X
08/12/2023 u 18:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Pred Danilovgradom je izvrsna razvojna šansa koju ćemo planski realizovati

On je poručio da Danilovgrad, kao izuzetan primjer produktivnog građanskog koncepta, čije su aktivnosti usmjerene ka društvenoj koheziji, opštem progresu i boljitku za sve građane bjelopavlićkog kraja i Crne Gore, u Vladi ima dostojnog partnera

Povodom 9. decembra, Dana oslobođenja i Dana opštine Danilovgrad, predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić je uputio čestitku predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima, građankama i građanima.

- U ime Vlade Crne Gore i u svoje lično ime, čestitam vam Dan oslobođenja i Dan opštine, s iskrenom željom da nastavimo da napredujemo na putu društvenog dijaloga, inkluzivnosti i političkog konsenzusa kada je u pitanju odlučivanje od strateškog značaja - navodi se u čestitki premijera.

On je poručio da lokalna samouprava, kao izuzetan primjer produktivnog građanskog koncepta, čije su aktivnosti usmjerene ka društvenoj koheziji, opštem progresu i boljitku za sve građane bjelopavlićkog kraja i Crne Gore, u Vladi ima dostojnog partnera.

- Pred Danilovgradom je izvrsna razvojna šansa koju ćemo planski realizovati u narednom periodu, kako bi postao savremeno i atraktivno privredno i kulturno-istorijsko čvorište Crne Gore. Optimizam temeljimo na izdašnosti prirodnih potencijala opštine, njenom izvanrednom materijalnom i duhovnom nasljeđu, ali i kreiranuju predvidljivijeg poslovnog ambijenta. Nadalje, pridržavajući se principa održivosti, u domaćinskoj smo obavezi da u progresivnom hodu saniramo i revitalizujemo sve ugrožene ili devastirane lokalne resurse - naglasio je predsjednik vlade.

On zaključio da će se davanjem bezrezervnog doprinosa privrednom i opštem društvenopolitičkom, evropskom uzletu Crne Gore, učiniti da život svih njenih građanki i građana bude bezbjedniji, bogatiji i kvalitetniji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. mart 2024 02:36