Sa prethodnog Foruma ”Pitaj ministra” / - VLADA CG
03/04/2024 u 09:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Studenti sa ministrima o obrazovanju i usavršavanju

Forum "Pitaj ministra" na kome će studenti o temama od značaja za obrazovanje i profesionalno usavršavanje razgovarati sa ministrima Anđelom Jakšić Stojanović, Danilom Šaranovićem i Sašom Mujovićem, biće održan danas u Podgorici.

Iz Ministarstvo evropskih poslova (MEP), saopšteno je da se Forum, u okviru koga će biti održana tri okrugla stola, organizuje u susret obilježavanju Dana studenata.

Iz MEP-a su kazali da se forum organizuju u saradnji sa ministarstvima prosvjete, nauke i inovacija, unutrašnjih poslova i energetike i rudarstva.

- O temama od značaja za obrazovanje i profesionalno usavršavanje, u okviru tri okrugla stola, sa studentima svih univerziteta u Crnoj Gori će razgovarati ministri Anđela Jakšić Stojanović, Danilo Šaranović i Saša Mujović - kaže se u saopštenju.

Navodi se da se Forum, koji će otvoriti ministarka evropskih poslova Maida Gorčević, organizuje u okviru projekta EU4ME, koji finansira Evropska unija (EU), i dio je Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2023-2026 godina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 03:32