/ - REKTORAT UCG
28/11/2023 u 09:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UCG poziva studente: Prijave za Sajam praksi i stipendija otvorene do 4. decembra

Studenti će će imati priliku da upoznaju oko 60 prijavljenih poslodavaca iz različitih stručnih oblasti

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore (UCG) pozvala je studente završne godine osnovnih studija, kao i specijalističkih i master studija, da se do 4. decembra prijave za četvrti Sajam praksi i stipendija.

Studenti će će imati priliku da upoznaju oko 60 prijavljenih poslodavaca iz različitih stručnih oblasti. 

Na Sajmu, koji će biti organizovan 7. i 8. decembra, studenti će imati priliku da se kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, prema unaprijed utvrđenom rasporedu, predstave poslodavcima i upoznaju sa njihovom ponudom i putem Sajma steknu praktično iskustvo ili ostvare pravo na stipendiju. 

Studenti se prijavljuju slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prijavni formular dostupan je na zvaničnom sajtu UCG, u sekciji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje. Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradu Rektorata, ali je preporuka da prijavu pošalju elektronskim putem.

Spisak kompanija koje će ponuditi prakse i stipendije, kao i fakulteti i oblasti i pozicije koje se traže, i prijavni formular nalaze se na linku https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1025/objava/171990-poziv-studentima-ucg-prijave-za-cetvrti-sajam-praksi-i-stipendija-otvorene-do-4-decembra

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. februar 2024 01:53