/ - FOTO: SA POTRAGE, UPSUL/Portal Dan
18/01/2023 u 15:02 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Sjutra nastavak potrage za dječakom: Angažuju i Mornaricu Vojske Crne Gore i helikoptere

Pojačaćemo plovila i vazduhoplovna sredstva. Angažovaćemo sve institucije u potrazi za dječakom, kazao je u izjavi za portal Dan Žarko Lukšić

Potraga za dječakom kojeg je sinoć u Herceg Novom talas povukao u more nastavlja se sjutra. 

(VIDEO/FOTO) Herceg Novi: Potragu za dječakom otežavaju visoki talasi i slaba vidljivost

-Akcija je prekinuta za danas. Sjutra nastavljamo u osam časova.  Pojačaćemo plovila i vazduhoplovna sredstva. Angažovaćemo sve institucije u potrazi za dječakom- kazao je u izjavi za portal Dan Žarko Lukšić iz Uprave pomorske sigurnosti i upravljanje lukama.

Kako je naveo u akciji traganja su uključeni ronioci iz Regionalnog ronilačkog centra Bijela, Sektor granične policje Uprave policije, Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, Centar bezbjednosti Herceg Novi, Mornarica Vojske Crne Gore, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore i službe zaštite Herceg Novi.

Danilo Mijajlović iz RCUD-a je kazao da je veoma slaba vidljivost pod vodom  i da je potraga upravo završena. On je za portal Dan potvrdio da se akcija nastavlja sjutra.

Podsjećamo, na šetalištu Pet Danica u Herceg Novom od sinoć je počela potraga za trinaestogodišnjakom kojeg je sinoć oko 23 sata talas povukao u more.

image
- FOTO: PORTAL DAN, K.M.

U hercegnovskom zalivu jaka je južina, talasi su sinoć prema nezvaničnim informacijama dostizali i do tri metra...Loše vrijeme očekuje se i noćas.

Podsjećamo, nadležni su za ovu sedmicu upozorili na veoma loše vremenske uslove i najavili oluje i crveni meteo alarm koji je na snazi bio juče a važio je za čitavu teritoriju Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:47