Vesna Nikolić / Dan
16/02/2024 u 23:42 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vrtić “Ljubica Popović” ispuniće svoje obaveze prema djeci i roditeljima

Ako dodje do primjene odluke o stupanju u strajk 19. februara zaposleni će redovno dolaziti na svoja radna mjesta po već utvrđenom rasporedu, kazala je direktorica vrtića Vesna Nikolić

Javna predskolska ustanova “Ljubica Popović” ispuniće obaveze prema djeci i roditeljima u obimu koji predviđa ugovor, što znači da će djeca uredno dobiti boravak i ishranu, kazala je Vesna Nikolić, direktorica ustanove za “Dan”. 

- Ako dodje do primjene odluke o stupanju u strajk 19. februara zaposleni će redovno dolaziti na svoja radna mjesta po već utvrđenom  rasporedu. 

Vaspitno obrazovno osoblje koje se izjasnilo za  štrajk ne realizuje planirane sadržaje iz važećeg  Programa za predskolsko vaspitanje i obrazovanje. Takodje, u radnim knjigama mogu jasno upisati da su u štrajku - rekla je Nikolić. 

Štrajk prosvjetara počinje u ponedjeljak: Nastavu neće održavati oko 70 odsto prosvjetnih radnika

Ona istice da će zaposleni, koji nijesu potpisali izjavu za štrajk, ispunjavati radne obaveze u potpunosti.

- Dakle, naša predškolska ustanova će ispuniti obaveze prema djeci i roditeljima u obimu koji predviđa ugovor, znači, djeca će uredno dobiti boravak i ishranu, a to je  ono što roditelji plaćaju - kazala je Nikolić.

Gimnazija "Slobodan Škerović" ne ide u štrajk?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:25