Akcija Zelenog talasa / Zeleni talas
15/12/2023 u 10:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Zeleni talas: Akcija sakupljanja ambalažnog otpada

Kako su saopštli, građani i građanke će imati priliku da učestvuju i doprinesu očuvanju životne sredine i istovremeno osvoje sjajne nagrade

Zeleni talas u periodu od 15. decembra do 26. januara najavljuje veliku ekološku akciju u Crnoj Gori pod nazivom “Dočekajmo zajedno čistiju 2024. godinu!”.

Kako su saopštli, građani i građanke će imati priliku da učestvuju i doprinesu očuvanju životne sredine i istovremeno osvoje sjajne nagrade.

- Naš cilj je da zajednicu motivišemo na ekološki osviješćeno djelovanje, te podstaknemo ljude da aktivno doprinesu smanjenju otpada tokom prazničnih dana - naveli su iz Zelenog talasa.

Kako bi cijelu akciju sproveli na pravi način, iz Zelenog talasa su obezbijedili bogat nagradni fond, gdje će na nivou pet opština biti dodijeljene primarne nagrade u iznosu od po 500 eura za učesnike koji prikupe najviše ambalažnog otpada po gradu.

- Glavna nagrada na nivou svih pet gradova, koji su centri u kojima će se realizovati sakupljanje, za učesnika koji prikupi najviše ambalažnog otpada je dodatnih 1000 eura - navode iz Zelenog talasa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:41