ZRekonstruisani teren / Ministarstvo
20/05/2024 u 15:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zvanično otvoren rekonstruisani teren u dječijem domu "Mladost" u Bijeloj

U nedjelju, 19. maja 2024. godine, zvanično je otvoren rekonstruisani teren u dječijem domu "Mladost" u Bijeloj.

Na događaju pod sloganom "Čitav svijet je naš poligon" ispred Ministastva rada i socijalnog staranja, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i iniovacija, prisutne je pozdravila ministarka Naida Nišić. U ime Sekretarijata za sport Glavnog grada govorio je Miloš Antić, u ime NVO Nacionalni osmijeh Crne Gore, mlade Nađa Stojanović i Jana Jovićević, a u ime Doma Mladost direktorica Marela Savić. 

- Humanitarna akcija "Njihov osmijeh vrijedi više" ponovo je prikazala snagu solidarnosti, podrške i umrežavanja institucija, omogućivši rekonstrukciju dječjeg poligona - navodi se u saopštenju.

Program otvaranja terena upotpunili su na pravi način predstavnici mlade košarkaške  reprezentatacije Crne Gore. Muzički su program obojile Jelena Kažanegra Franović i Vjera Radulović, učenica Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje "Vida Matjan" Kotor.

Nakon otvaranja rekonstruisanog poligona  uslijedila je promocija zbrike pjesama "Amfibija" bivšeg štićenika Doma Vuka Sredanovića. Promociju je vodila predstavnica Zavoda za školstvo, Bojana Nenezić, dok je stihove govorio reditelj Goran Bjelanović. Književni  osvrt  na zbirku iznijela je mr CSBH jezika i književnoti, Irena Ivanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jul 2024 10:43