/ - FOTO: EPCG
08/12/2023 u 14:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

EPCG raspisala konkurs za direktora

U objavi konkursa se navodi da kandidat mora da ima njmanje VII-1 stepen stručne spreme, 240 ECTS kredita, društveni, tehnički ili fakultet prirodnih nauka, radno iskustvo od najmanje pet godina

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) raspisala je javni konkurs za izvršnog direktora/direktoricu te kompanije. Konkurs je objavljen  na sajtu Zavoda za zapošljavanje Crne Gore (ZZCG). Poziv za konkurisanje trajaće narednih 15 dana.

U objavi konkursa se navodi da kandidat mora da ima njmanje VII-1 stepen stručne spreme, 240 ECTS kredita, društveni, tehnički ili fakultet prirodnih nauka, radno iskustvo od najmanje pet  godina na poslovima u nivou tražene kvalifikacije obrazovanja.

- Kandidat mora da ispunjava uslove iz člana 172 stav 2, a u vezi sa članom 157 Zakona o privrednim društvima (Za Izvršnog direktora ne može biti izabrano lice koje je osuđeno za krivična djela: protiv prava iz rada, protiv intelektualne svojine, protiv platnog prometa i privrednog poslovanja, protiv imovine i službene dužnosti, u roku od tri godine od dana pravosnažnosti presude s tim da se u taj period ne uračunava vrijeme provedeno na izdržavanju kazne zatvora (Dokaz o ispunjenosti uslova pribavlja poslodavac u skladu sa zakonom); revizor društva ili lice koje je bilo angažovano u vršenju revizije finansijskih izvještaja društva; lice kojem je izrečena mjera zabrane obavljanja djelatnosti koja čini pretežnu djelatnost društva za vrijeme dok traje ta zabrana) Uz prijavu na konkurs kandidat je potrebno da dostavi sledeće dokaze - saopšteno je na sajtu ZZZCG.

Podsjećamo, mjesto izvršnog direktora upraženjeno je 13. novembra, zbog preuzimanja poslaničke funkcije, sa te pozicije otišao Nikola Rovčanin. Zatim je za vršioca dužnosti Odbor direktora EPCG imenovao Zorana Šljukić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 11:04