/ UPRAVA POLICIJE PRESS, SLUCAJ TUNEL, FILIP ADZIC - LAZAR RUZIC
08/12/2023 u 16:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić: Kriminalni klanovi imaju svog džokera u novoj Vladi

Nakon namjere dijela vlasti da smijeni aktuelne čelnike bezbjednosnog sektora, dešava se ono na šta smo i upozoravali, navodi on

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić osvrnuo se na  najavljene smjene u sektoru bezbjednosti. On je kaza da se dešava ono na šta su iz njegove partije upozoravali.

-Nakon namjere dijela vlasti da smijeni aktuelne čelnike bezbjednosnog sektora, dešava se ono na šta smo i upozoravali. Kriminalni klanovi su pronašli svog džokera u novoj Vladi i upravo preko njega pokušavaju da zaustave snažan obračun koji je Abazovićeva Vlada vodila protiv organizovanog kriminala i korupcije. Žestoka borba da se smijene ljudi koji su na dnevnom nivou vodili obračun sa mafijom i koji su konačno uspostavili funkcionalan odnos na relaciji Specijalno državno tužilaštvo, Uprava policije(Specijalno policijsko odjeljenje) i Agencija za nacionalnu bezbjednost, a za šta su i pohvaljeni od strane Evropske komisije i Stejt dipartmenta, jasno pokazuje da se konci unutar Vlade vode izvan nje i to iz kriminalnih centara moći kroz džokera koji želi da zaustavi borbu za pravdu - naveo je Adžić.

Poručio je da je pred Demokratama veliki test gdje će se jasno pokazati da li imaju snage da se izbore za svoja programska opredjeljenja i ispune obećanja data građanima ili će zarad smirivanja tenzija u novoj većini sve to pogaziti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

30. april 2024 07:22