/ - FOTO: UP
24/08/2023 u 13:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bar: Kod Podgoričanina nađena veća količina droge

Akcija policije u Baru

Barska policija u naselju Čeluga kontrolisala je I.R. (43) iz Podgorice i kod njena našla veću količinu droge. Podgoričanin je upravljao putničkim motornim vozilom.

- Prilikom pregleda vozila policijski službenici pronašli su pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, mase 50,9 grama. Shodno naredbi nadležnog suda izvršili su pretres kuće i drugih prostorija koje koristi I.R. i pronašli 6.337 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, kao i četiri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije plave boje za koju se takođe sumnja da je droga ekstazi, ukupne težine sa tabletama 3.197,6 grama, kao i pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana i dvije ručno pravljene cigarete sa istim sadržajem, ukupne mase 2,6 grama - navodi se u policijskom saopštenju. 

O svemu je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu I.R. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 15:58