/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
24/01/2024 u 12:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bar: Pronađene plastificirane kartice sa natpisom „Uprava policije Crne Gore“

I.D. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima jer je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Barska policija uhapsila je I.D.  koji je vozio pod dejstvom narkotika. Tokm prilikom pronađeno je u kontrolisanom vozilu više strvari.

Kako su saopštili iz Uprave policije, Interventna jedinica policije Bar sinoć je oko 21.25 časova u Požarevačkoj ulici u tom gradu zaustavili vozilo bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao I.D. a sa kojim se u vozilu nalazio i J.S., oba lica iz Bara.

- Kontrolom pomenutih građana i vozila pronađena je metalna palica na rasklapanje na pola, povezana lancem - tzv. nunčake, tri noža, šuriken zvijezda sa pet oštrih kraka, sredstva za vezivanje – lisice, kao i dvije plastificirane kartice sa natpisom „Uprava policije Crne Gore“ sa imenom I.D., ličnom fotografijom, serijskim brojem i natpisom Državna bezbjednost ispod fotografije - navode iz Uprave policije.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

I.D. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima jer je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BAR VOZAČPOLICIJA

Izdvojeno

26. april 2024 02:35